Fenntartható Baranya

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap

Elnyertük az Energiatudatos Önkormányzat Címet

A Baranya Megyei Önkormányzat a Virtuális Erőmű Program keretében sikeres pályázatot nyújtott be az Energiatudatos Önkormányzat kategóriában

 

A Baranya Megyei Önkormányzat pályázatot nyújtott be a Virtuális Erőmű Program Energiahatékonysági Kiválósági Pályázatára, melynek keretében az „Energiatudatos Önkormányzat Cím” elnyerésére pályázott. Energiatudatos Önkormányzat Címet azon önkormányzatok kaphattak, amelyek kész tervekkel és ezekre épülő benyújtott pályázatokkal rendelkeztek az energiahatékonyság, energiatudatosság témaköreiben.

Az Önkormányzat mindig is különös figyelmet fordított az energiatudosságra, a környezetvédelemre, a fenntarthatóságra, mely szemléletet nem csak saját KEHOP-1.2.0-15-2016-00010 azonosítószámú „Éghajlatváltozási Platform létrehozása Baranya megyében” elnevezésű projektjének keretében, hanem más pályázati felhívások megvalósítása során is igyekezett tovább erősíteni. A Baranya Megyei Önkormányzat benyújtott pályázatával az energiatudatosság iránti erős elkötelezettségét kívánta bemutatni.

A Baranya Megyei Önkormányzat a Virtuális Erőmű Program keretében sikeresen pályázott az Energiatudatos Önkormányzat kategóriában, így meghívást kapott a Virtuális Erőmű Program XII. Parlamenti Díjátadó Gálájára.




További hírek